Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Grilované Láďovo trnovanské špízy

6. července 2006 v 12:39 | Ing. Ladislav Novák |  marinování a grilování
Marinování a suroviny
Tak a jdeme na to, pusťte si :
Nejprve si připravíme suroviny :
- cibule
- klobásky
- plecko
- kuřecí maso ( stehna nebo prsíčka )
- špek
- marinádu ( podle chuti si jí můžete připravit nebo běžně koupíte v obchodě )
Poté marinádu
Pak je naložíme do marinády a dáme do chladna...
Grilování
No pak na dřevěném uhlí grilujeme
No a výsledek je senzační...
No a na závěr nezapomeneme doplnit tekutiny...
Nějaká další specialita už se chystá .....
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výtečně 60.1% (633)
velmi dobře 10.8% (114)
dobře 7.8% (82)
vyhovující 6.3% (66)
nevyhovující 15% (158)

Aktuální články

Reklama