Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

7. července 2006 v 17:34 | Ing. Ladislav Novák |  Pečené, dušené maso a drůbež
Recepty nejen na víkend - Moravský vrabec
Doba přípravy : asi 2 hodiny
Co k tomu potřebujeme :
0,75 kg vepřové plecko
cibule
kmín
Sůl
Pepř
Postup :
Nejprve si omyjeme plecko a nakrájíme na kostky. Poté dáme na pekáč a osolíme, opepříme a posypeme kmínem a cibulí. Podlijeme vodou. ( maso pustí šťávu )
Pečeme v rozehřáté troubě. Občas doléváme vodu.
Připravíme si bramborové knedlíky a špenát.
Přílohy :
- Bramborový knedlík
- Houskový knedlík
- Vařené brambory
Přejeme Vám dobrou chuť !!!
připravujeme - Plněné paprikové lusky s rajskou omáčkou a rýží
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výtečně 60.1% (633)
velmi dobře 10.8% (114)
dobře 7.8% (82)
vyhovující 6.3% (66)
nevyhovující 15% (158)

Aktuální články

Reklama