Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Nádivka jako příloha k jídlu

29. července 2006 v 18:45 | Ing. Ladislav Novák |  nádivky
Nádivka :
- 5 vajec
- 30 dkg točeného salámu
- 4 starší rohlíky
- 1 dcl mléka
- 1 cibuli
- 4 stroužky česneku
- Majoránka
- Oregano
- 10 dkg Špeku
- Trochu polohrubé mouky
- Máslo
- petrželka
Nakrájíme si rohlíky na kostky. To samé točený salám a špek. Nakrájíme cibuli a česnek na drobno. Zalijeme mlékem. Přidáme rozšlehané vejce, osolíme, opepříme a vše dobře zamícháme. Pekáček vymažeme máslem. Vložíme do něj připravenou nádivku. Pečeme asi hodinu. Čtvrt hodiny před vyjmutím nahoru dáme trochu másla.
Přejeme Vám dobrou chuť !!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Využíli jste někdy nějaký recept z našich stránek ?

ano, často zde hledám inspiraci 45.8% (55)
ano, občas 13.3% (16)
jednou 7.5% (9)
nikdy 16.7% (20)
tyto recepty se mi nelíbí 16.7% (20)

Aktuální články

Reklama