Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Cejn na másle a na kmíně

24. srpna 2006 v 17:52 | Ing. Ladislav Novák |  Ryby
Recepty nejen na víkend -
Cejn na másle a na kmíně
Doba přípravy : asi půl hodiny
Co k tomu potřebujeme :
Ryby důkladně očistíme a nakrájíme na plátky.
Osolíme a opepříme.
Ny pánvi si rozehřejeme máslo ( asi čtvrtku ).
Na pánev vložíme kousky cejna a posypeme kmínem a trochou koření na ryby.
Oboustranně orestujeme. Do zlatova.
Podáváme s chlebem jako delikatesu.
Přejeme Vám dobrou chuť !!!
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výborně :-)) 60% (129)
velmi dobře :-) 11.2% (24)
dobře 7% (15)
ujde to 6.5% (14)
nevyhovující :-( 15.3% (33)

Aktuální články

Reklama