Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Láďovo kuřecí křidýlka nadivoko s rýží

1. srpna 2006 v 20:55 | Ing. Ladislav Novák |  Kuřecí maso
Recepty nejen na víkend -
Láďovo kuřecí křidýlka nadivoko s rýží
Doba přípravy : asi 1 hodinu
Počet porcí : 4 - 6
Tak a stačí si zapnout své oblíbené rádio a můžete vařit :
Náhled www.krokodyl.cz - Náhled www.tvinfo.cz - Náhled www.tvinfo.cz
Co k tomu potřebujeme :
16 ks kuřecích křidýlek, 1 mrkev, máslo, Sůl, Pepř, podravka
---
oregano, nové koření, 2 rajčata, bobkový list, lžička marinády
--
pažitka
Postup :
Křidýlka omyjeme a řádně očistíme. Osolíme a opepříme. Na pekáč nakrájíme máslo na plátky. Vložíme na něj křidýlka, posypeme trochou grilovacího koření. Vložíme na ně bobkový list, nové koření, oregano, mrkev, nakrájená rajčata. Podlijeme trochou vody. Dáme pést. Podléváme.
---
---
Až jsou křidélka upečená, slijeme štávu a rozmixujeme.
---
Připravíme si talíře, nandáme rýži, omáčku a na ní křidélka. Zalijeme a podáváme. Rýži ozdobíme trochou pažitky. Pro gurmány - na křidýlka trochu šlehačky.
Přílohy :
- rýže
Přejeme Vám dobrou chuť !!!
Doporučujeme na neděli :
Pustit si rádio, které máte rádi a můžete začít :
--
Pokud se Vám naše recepty líbí, nestyďte se napsat !!!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výtečně 60.1% (633)
velmi dobře 10.8% (114)
dobře 7.8% (82)
vyhovující 6.3% (66)
nevyhovující 15% (158)

Aktuální články

Reklama