Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Láďovo šumavská pochoutka

22. srpna 2006 v 11:19 | Ing. Ladislav Novák |  Pečené, dušené maso a drůbež
Recepty nejen na víkend -
Láďovo šumavská pochoutka
Doba přípravy : asi 2hodiny
Počet porcí : 8
Cenová kalkulace : 200 Kč,- ( 25 Kč,- na osobu )
Co k tomu potřebujeme :
1,2 kg vepřový oříšek, 8 mini párků, 15 dkg zauzeného sýra, 15 dkg šunkového salámu
Sůl, Pepř, Podravka, plnotučná hořčice, Omega
Kmín, špek, cibule, 1 menší hlávka zelí
Postup :
Najdete v obrazech zde :
Maso opláchneme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme a opepříme.
Poté si připravíme na talířky párečky, salám a sýr, hořčici, cibuli a špek. Do pekáče si vložíme kousek Omegy a podlijeme vodou.
Poté začneme plnit plátky. Nejprve potřeme trochou hořčice, vložíme salám, sýr a páreček. Zabalíme a zpevníme párátky. Vložíme na pekáč.
Nakrájenou cibulí, špekem a zbytkem masa posypeme a dáme péct zhruba na hodinku.
Mezitím si nakrájíme nadrobno zelí a dáme vařit. Zelí posolíme, posypeme kmínem. Zelí poté dochutíme trochou cukru.
Přílohy :
- houskový knedlík
- bramborový knedlík
Přejeme Vám dobrou chuť !!!
Připravujeme :
Čočka na kyselo s párkem a volským okem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výborně :-)) 60% (129)
velmi dobře :-) 11.2% (24)
dobře 7% (15)
ujde to 6.5% (14)
nevyhovující :-( 15.3% (33)

Aktuální články

Reklama