Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Šumavská smaženice

27. srpna 2006 v 8:01 | Ing. Ladislav Novák |  smažená jídla
Recepty nejen na víkend -
Láďovo šumavská smaženice
Doba přípravy : asi půl hodiny
Počet porcí : 4
Co k tomu potřebujeme :
50 dkg houby, 6 vajec, sůl, pepř,
----
kmín, cibule, podravka, máslo
---
Postup :
Houby opláchneme a nakrájíme.
Do hrnce nebo na pánev si dáme rozehřát máslo. Zpěníme na něm cibulku. Přidáme houby. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, trochu Podravky a necháme asi 20 minut dusit.
Poté si rozšleháme vajíčka a dáme na houby. Mícháme, aby se nám to nepřichytilo.
Přílohy :
- čerstvý chléb
Přejeme Vám dobrou chuť !!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama