Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Šumavské bramboráčky

1. října 2006 v 17:55 | Ing. Ladislav Novák |  smažená jídla
Recepty nejen na víkend -
Šumavské bramboráčky
Připravujeme nové stránky :
Doba přípravy : asi půl hodiny
Co k tomu potřebujeme :
0,50 kg syrových brambor, 0,50 kg vařených brambor ve slupce, pažitku, 1 vajíčko, kmín, sůl, pepř, majoránku, 4 stroužky česneku, dvě lžíce hladké mouky, trochu špeku nebo uzeniny na kostičky, trochu oleje nebo sádla
Postup :
Brambory nastrouháme na jemno. Nakrájime špek ( klobásku nebo salám ) na drobno. Okořeníme, přidáme vajíčko. Suroviny důkladně smícháme. Lžící vkládáme na pánvičku a smažíme dozlatova po obou stránkách.
Přejeme Vám dobrou chuť !!!
Bližší zde :
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama