Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Svíčková po otcovsku

28. října 2006 v 13:03 | ing. Ladislav Novák |  omáčky
Svíčková po otcovsku
Doba : 2 hodiny
Suroviny : 1 kg hovězí zadní, kousek špeku, máslo , 1 cibule, mrkev, petržel, celer, sůl, pepř, lžíce hořčice
Postup :
Maso omyjeme, prošpikujeme, posolíme a popepříme. Na drobno nakrájíme cibuli a zeleninu. Vložíme maso na pekáč, posypeme zeleninou a cibulí a dáme péct do trouby. Podlijeme vodou nebo vývarem z polévky.
Maso občas podléváme a otáčíme. Nakonec nakrájíme na plátky. Vložíme udušenou zeleninu do hrnce, dáme lžíci plnotučné hořčice a čtvrt litru vody. Vše pak rozmixujeme a na chvíli povaříme.Na závěr přidáme plátek másla pro zjemnění chuti.
Příloha :
Houskový knedlík, rýže, těstoviny
---
Pokud se chcete podívat na cvičení ženijních záchraných jednotek - klikněte tady
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výborně :-)) 60% (129)
velmi dobře :-) 11.2% (24)
dobře 7% (15)
ujde to 6.5% (14)
nevyhovující :-( 15.3% (33)

Aktuální články

Reklama