Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Pečená králičí stehna s bůčkem

30. prosince 2006 v 13:06 | ing. Ladislav Novák |  Pečené, dušené maso a drůbež
Pečená králičí stehna s bůčkem po šumavsku
Co k tomu potřebujeme :
Králičí stehna, bůček, sůl, pepř, kmín, bobkový list, oregáno,koření na divočinu, cibuli, česnek, nové koření, sádlo, špek.
Postup :
Králičí stehna omyjeme a prošpikujeme. Bůček nahoře nařízneme na mřížku. Obojí potřeme rozetřeným česnekem se solí. Do pekáče si dáme sádlo a podlijeme trochou vody.Stehna i bůček vložíme na pekáč. Přidáme bobkový list, oregáno, cibuli nakrájenou nadrobno, posypeme kmínem a kořením na divočinu.
TOPlist
Pečeme asi dvě hodiny. Občas podlijeme vodou nebo vývarem.


Příloha :
Bramborový nebo houskový knedlík, zelí ( kyselé i sladké)


G423826.gif


Přejeme Vám dobrou chuť !!!



 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výtečně 60.1% (633)
velmi dobře 10.8% (114)
dobře 7.8% (82)
vyhovující 6.3% (66)
nevyhovující 15% (158)

Aktuální články

Reklama