Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Bramborové blbouny se zelím

20. ledna 2007 v 12:49 | ing. Ladislav Novák |  recepty
Bramborové blbouny se zelím
Co k tomu potřebujeme
Bramborové knedlíky v prášku, 30 dkg gothaje, 15 dkg anglické slaniny, 10 dkg špeku, 1 cibule, lžíce oleje, sterilizované zelí
Postup
Nejprve si vytvoříme těsto. Vyválíme z něj dva válečky silné asi 5 cm. Rozkrájíme na kousky ( vyjde jich asi 30 ). Protože je člověk trochu líný nemusí se zdržovat plněním těchto knedlíků, ale vytvarovat je a vařit tak. Poté si dáme rozehřát špek s cibulí. Přidáme nakrájenou slaninu a salám a osmahneme to. Knedlíky dáme na talíř, přidáme zelí a posypeme salámem. No a je to dobré a rychlé jídlo, které Vás vyjde na 50 Kč pro čtyři osoby.



Přejeme Vám dobrou chuť !!!
Kdo nás mimo jiné navštívil na stránkách ?
Slovensko 10, Thaisko 5, Velká Británie 8, USA 8, Německo 8, Irsko 2, Rakousko 2, Israel 1, Egypt 1, Austrálie 1, Francie 2, Slovinsko 2, Japonsko 1, Švýcarsko 1, Chorvatsko 1, Polsko 3, Costa Rica 1, Belgie 1, Řecko 1, Norsko 1, Brazílie 1, Vietnam 1, Kanada 3, Čína 6, Španělsko 3, Portugalsko 2, Itálie 3, Finsko 3, Jižní Afrika 1, Pobřeží Slonoviny 1, Nizozemí 1
Potěšující zpráva a všem děkujeme za návštěvu našich stránek !!!
Thanks ! Danke ! Cпасибо ! Gracias ! Merci !
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výborně :-)) 60% (129)
velmi dobře :-) 11.2% (24)
dobře 7% (15)
ujde to 6.5% (14)
nevyhovující :-( 15.3% (33)

Aktuální články

Reklama