Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Recepty nejen na neděli - Krůtí stehna po trnovansku s rýží

23. února 2007 v 12:36 | ing. Ladislav Novák |  recepty
Krůtí stehna po trnovansku

Co k tomu potřebujeme :
4 ks krůtích stehen, sůl, pepř, kmín, cibuli, rajče, hrášek, ½ másla, vodu, půl lžičky hořčice
Postup :
Krůtí stehna omyjeme a nasolíme a vložíme do pekáče na máslo. Podlijeme asi 1 dcl vody, přidáme kmín a dáme péct do rozpálené trouby. Podléváme. Asi po hodině vložíme nakrájené rajče a hrášek. Jakmile je to hotové vyndáme maso a slijeme do hrnce šťávu, kterou rozmixujeme na omáčku. Přidáme hořčici a necháme přejít varem Maso naporcujeme a zalijeme omáčkou.
Přílohy :
Brambory, rýže, knedlík



Přejeme Vám dobrou chuť
Připravujeme : Recepty z pštrosího masa !!!
Kdo nás mimo jiné navštívil na stránkách tento týden ?
Slovensko, Thaisko, Velká Británie, USA, Německo, Irsko, Rakousko, Israel, Egypt, Austrálie, Francie, Slovinsko, Japonsko, Švýcarsko, Chorvatsko, Polsko, Costa Rica, Belgie, Řecko, Norsko, Brazílie, Vietnam, Kanada, Čína, Španělsko, Portugalsko, Itálie, Finsko, Jižní Afrika, Pobřeží Slonoviny, Nizozemí, Katar, Nový Zéland, Peru, Švédsko, Nikaragua, Indie, Rumunsko, Bulharsko, Chile, Rusko, Ukrajina, Mexico, Kazachstán, Izrael, Saudská Arábie, Kuvajt, Maďarsko, Řecko,
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Šnajdrová Šnajdrová | E-mail | 28. února 2007 v 9:16 | Reagovat

Pěkné, recepty vyzkoušíme.

2 Hanyk Hanyk | E-mail | 2. března 2007 v 18:42 | Reagovat

Prosím kdy tu hořčici???

3 admin admin | E-mail | Web | 3. března 2007 v 18:13 | Reagovat

Hořčici po rozmixování

4 anonym anonym | 2. dubna 2007 v 16:46 | Reagovat

kde je ceska republika??????si myslite o sobe hodne ale jinak fajn recepty...vyzkousime..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama