Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Koprová omáčka

11. března 2007 v 11:23 | ing. Ladislav Novák |  omáčky
Koprová omáčka
Co k tomu potřebujeme :
Kopr ( sterilizovaný nebo čerstvý ), máslo, mléko, smetanu, hladkou mouku, vajíčko

Postup :

Do hrnce dáme asi čtvrtku másla, rozehřejeme a vložíme dvě lžičky mouky. Poté vmícháme kopr. Zalijeme mlékem a vaříme. Rozšleháme vajíčko, které vložíme do vroucí omáčky. Necháme projít varem. Na závěr zalijeme smetanou.




Přílohy :
Brambory, knedlíky, hovězí maso, vajíčko
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama