Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Křenová omáčka

11. března 2007 v 11:50 | ing. Ladislav Novák |  omáčky
Křenová omáčka
Co k tomu potřebujeme :

Křen, máslo, cibuli, mléko, smetanu, hladkou mouku, vajíčko, pažitka
Postup :

Do hrnce dáme asi čtvrtku másla, vložíme nakrájenou cibuli, Zahustíme dvěmi lžičky mouky. Poté vmícháme nastrouhaný křen. Zalijeme mlékem a vaříme. Rozšleháme vajíčko, které vložíme do vroucí omáčky. Necháme projít varem. Na závěr zalijeme smetanou a posypeme pažitkou.



TOPlist
Přílohy :
Brambory, knedlíky, hovězí maso, vajíčko
Přejeme Vám dobrou chuť
Připravujeme : Recepty z pštrosího masa !!!
Kdo nás mimo jiné navštívil na stránkách tento týden ?
Slovensko, Thaisko, Velká Británie, USA, Německo, Irsko, Rakousko, Israel, Egypt, Austrálie, Francie, Slovinsko, Japonsko, Švýcarsko, Chorvatsko, Polsko, Costa Rica, Belgie, Řecko, Norsko, Brazílie, Vietnam, Kanada, Čína, Španělsko, Portugalsko, Itálie, Finsko, Jižní Afrika, Pobřeží Slonoviny, Nizozemí, Katar, Nový Zéland, Peru, Švédsko, Nikaragua, Indie, Rumunsko, Bulharsko, Chile, Rusko, Ukrajina, Mexico, Kazachstán, Izrael, Saudská Arábie, Kuvajt, Maďarsko, Řecko, Dánsko, Bosna
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama