Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Kuřecí plněná kapsa - nádivka

4. března 2007 v 12:25 | ing. Ladislav Novák |  Kuřecí maso
Plněná kuřecí kapsa - nádivka
Co k tomu potřebujeme :
Vykostěné kuřecí kůže ze stehna, nakrájené maso a kousek jater, 10 koleček Vysočiny nakrájené na drobno, sůl, pepř, čubřica, ¼ másla, vodu, sběračka rýže, 2 vajíčka a hladká mouka ( asi 2 lžíce )
Nádivka :
Z vykostěného kuřete nadrobno nakrájíme maso. Přidáme trochu jater nadrobno nakrájených, nakrájenou Vysočinu. Přidáme sběračku uvařené rýže. Přidáme žloutky z vajec. Okořeníme. Zaprášíme moukou a smícháme. Na závěr přidáme našlehaný bílky. Vše smícháme a plníme kapsy.
Postup :
Vykostěné kuřecí kůže ze stehna omyjeme a podvážeme nití. Postupně plníme připravenou nádivkou. Zpevníme nití. Dáme péct do rozehřáté trouby. Pečeme do zlatova. Občas obrátíme. Nakrájíme na plátky. A můžeme servírovat.





Přílohy :
Brambory, bramborová kaše
Přejeme Vám dobrou chuť
Připravujeme : Recepty z pštrosího masa !!!
Kdo nás mimo jiné navštívil na stránkách tento týden ?
Slovensko, Thaisko, Velká Británie, USA, Německo, Irsko, Rakousko, Israel, Egypt, Austrálie, Francie, Slovinsko, Japonsko, Švýcarsko, Chorvatsko, Polsko, Costa Rica, Belgie, Řecko, Norsko, Brazílie, Vietnam, Kanada, Čína, Španělsko, Portugalsko, Itálie, Finsko, Jižní Afrika, Pobřeží Slonoviny, Nizozemí, Katar, Nový Zéland, Peru, Švédsko, Nikaragua, Indie, Rumunsko, Bulharsko, Chile, Rusko, Ukrajina, Mexico, Kazachstán, Izrael, Saudská Arábie, Kuvajt, Maďarsko, Řecko, Dánsko, Bosna

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí tento recept ?( 5 nejvíc, 1 nejmíň )

5
4
3
2
1

Komentáře

1 Craig Craig | E-mail | Web | 28. září 2011 v 12:51 | Reagovat

Ale jo, proč ne....:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama