Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Perkelt dle Petra Voka

15. dubna 2007 v 11:49 | ing. Ladislav Novák |  guláše
Perkelt dle Petra Voka

Co k tomu potřebujeme :

3/4 kg vepřového plecka, 4 střední cibule, lžici sádla, sladkou papriku, gulášové koření, maďarský pálivý Csipoš- papriková pasta ( nebo stačí jedna feferonka ), Hradišťanka, 1 rajče, 10 koleček Vysočiny, kmín, sůl, pepř, hladká mouka, voda

Postup :

Do hrnce dáme sádlo a nakrájenou cibuli, kterou smažíme do zlata. Poté přidáme papriku a gulášové koření, které asi minutu orestujeme. Vložíme na kostky nakrájené plecko. Dusíme do měkka. Poté přidáme rajče, Hradišťanku a nadrobno nakrájený salám. Vložíme feferonku nebo lžičku paprikové pasty. Asi půl hodiny dusíme. Zahustíme moukou.



Přejeme Vám dobrou chuť !!!


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lovely introduction to Czech Recipes :) Lovely introduction to Czech Recipes :) | E-mail | Web | 27. července 2007 v 18:44 | Reagovat

Lovely food but get rid of the bloody music :\

Greetings fron Sydney Australia :)

2 láďa láďa | E-mail | Web | 28. července 2007 v 15:56 | Reagovat

OK. Thank you.

Greeting from Litoměřice - http://www.litomerice.cz/

3 iwfaehvwz iwfaehvwz | E-mail | Web | 1. června 2009 v 18:14 | Reagovat

JfZlNb  <a href="http://tmoiqpvsjdwc.com/">tmoiqpvsjdwc</a>, [url=http://iimsubmwkchj.com/]iimsubmwkchj[/url], [link=http://vxrajyjjeaxo.com/]vxrajyjjeaxo[/link], http://ayjyfuitpdig.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama