Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Vepřová kýta s čínskou zeleninou a rýží

10. května 2007 v 18:48 | ing. Ladislav Novák |  Orientální jídla
Vepřová kýta s čínskou zeleninou a rýží
Co k tomu potřebujeme :
10 dkg másla, ½ kg vepřové kýty, 2 čínské zeleninové směsi, rýži, koření na čínu, sojovou omáčku, sůl, pepř
Postup :
Vepřovou kýtu omyjeme, nakrájíme na menší kostky. Rozehřejeme máslo a vložíme na něj orestovat maso. Asi po půl hodině přidáme trochu koření na čínu, sůl, pepř a sojovou omáčku. Poté vložíme čínskou zeleninovou směs. Po čtvrt hodině přidáme a zamícháme vařenou rýži.
Fotografie jídla :
Orientální jídla


Přejeme Vám dobrou chuť !!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak hodnotíte tento recept

výtečně 60.1% (633)
velmi dobře 10.8% (114)
dobře 7.8% (82)
vyhovující 6.3% (66)
nevyhovující 15% (158)

Komentáře

1 hablina hablina | Web | 11. května 2007 v 10:56 | Reagovat

něco podobného také ráda vařím, jen používám čerstvou zeleninu a koření po jednotlivých druzích, nejraději zázvor, koriandr. Taky červenou kari pastu.

2 jitka jitka | Web | 14. května 2007 v 10:12 | Reagovat

Já dělám něco podobného, ale maso si předem nakládám do marinády. Koření používám podle nálady.Maso se dá použít i na jiný způsob, třeba na topinky.To potom použiji pórek, červenou a zelenou papriku nakrájenou na nudličky a nakonec kečup.Tuto směs dám na osmažené a počesnekované topinky. Je to pikantní večeře.

3 Věrka Věrka | 19. května 2007 v 10:33 | Reagovat

Tak teď jsem teda dostala hlad.uf jdu si něco uklohnit)))

4 Jitka Jitka | Web | 23. května 2007 v 9:06 | Reagovat

Děkuji za gratulaci, netušila jsem že jste také mým návštěvníkem.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama