Nejsem profesionální kuchař, jsem člověk, kterého baví vařit a dá se to docela i jíst

Vepřová kýta po trnovansku

1. března 2008 v 11:55 | Ladislav Novák |  vepřové maso
Vepřová kýta po trnovansku



Doba přípravy : asi 90 minut
Počet porcí : 8 Cena : 150, - Kč ( asi 20 Kč,- na osobu )

Vepřová kýta nadivoko s divokou rýží

Co k tomu potřebujeme :
1 kg kýty, sůl, pepř, mrkev, celer, cibuli, kousek tuku - Omega ( může být sádlo, olej ),
hořčice - podle chuti - asi jedna lžička, mouka
Postup :
Nakrájíme si cibuli na plátky, mrkev a celer na kostičky nebo kolečka. Vepřovou kýtu nakrájíme na centimetrové plátky, osolíme a opepříme. Vložíme na rozehřátý tuk do pekáče do dvou vrstev. Proložíme cibulí a navrch dáme mrkev a celer. Vložíme do trouby a pečeme asi 90 minut.




Poté maso vyjmeme na talíř a zbytek rozmixujeme. Přidáme trochu hořčice a uděláme omáčku. Vložíme maso a chvilku necháme projít varem. No a můžeme podávat na dnešní stůl.




Přílohy :

nebo


Přejeme Vám dobrou chuť !!!

Další recepty naleznete v rubrikách a v galerii
recepty - obrázky jídel a postupů


 

7 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 smrt smrt | E-mail | Web | 4. června 2008 v 11:20 | Reagovat

smrdissssssssssssssssss

2 frauds frauds | Web | 18. června 2015 v 22:04 | Reagovat

půjčky na mateřské dovolené 8-)

3 markyz markyz | Web | 3. února 2016 v 13:59 | Reagovat

Skvělé jídlo, díky za recept. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama